Årsberetning 2014

Foreningen "barnets stemme"

Foreningens formål er, at forbedre vilkårene for de mest udsatte børn i Danmark.

Som medlem vil du få to nyhedsbreve om året, og mails med indbydelser til vores arrangementer i projekt “barnets stemme”. Der holdes Årsmøde hvert år i maj måned. Du kan sende en mail til: John@juhlerhansen.dk hvis du ønsker at blive medlem.

NYT i 2014:

Velkommen til vores nye formand.

Vi har haft årsmøde i Foreningen ”barnets stemme” og siger nu velkommen til vores nye formand, Charlotte Bakkemose.

Sanne Juhler Hansen og Lene Juhler har ønsket at udtræde af bestyrelsen, for at få mere tid til at fokusere på vandreudstillingen og de aktiviteter, der iværksættes i efteråret 2014.

Den nyvalgte bestyrelse består nu af Charlotte Bakkemose, formand.

John J Hansen, kasserer. Bestyrelsesmedlem Karen Klint og Wenche Thinnesen Vogtmann.

Tak til alle nuværende medlemmer af foreningen for jeres opbakning. Vi siger gerne velkommen til nye medlemmer.

Kontigent for 2014:

Almindeligt medlemsskab 100 kr. Støttemedlemsskab 200 kr.

Du kan indbetale dit kontingent med angivelse af navn + 2014 og din mailadresse på vores foreningskonto:

Reg. nr 0758 kontonummer 3224787412.

Charlotte Bakkemose

Formand for “Barnets Stemme”

Vedtægter: klik her